Iago Bouzón: “Hem de creure en els valors que han fet fort al Nàstic”

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona ha ultimat aquest dijous els detalls amb el penúltim entrenament de la setmana, abans de rebre aquest dissabte el conjunt de Jagoba Arrasate. Els granes ho han fet a les instal·lacions esportives de la Budallera en una sessió mixta, a l’Annex a Porta Oberta i al gimnàs.

Cares de concentració per un partit de màxima importància sobre el verd de l’Annex del Nou Estadi, pràctica a pilota aturada i a penals, per afinar la punteria per qualsevol possible circumstància que pugui succeir al partit. Nova final i nova oportunitat per sumar tres punts que reanimin la moral dels jugadors, sobretot, tenint en compte que el Nàstic viatja a La Romareda la setmana vinent i rep la Còrdova en la següent, un altre enfrontament que es preveu complicat.

Aquest dijous, un dels jugadors que més importància ha assolit amb l’arribada de Juan Merino, Iago Bouzón, ha parlat del partit clau de l’equip aquest cap de setmana. El mateix Iago Bouzón ha destacat el potencial del rival d’aquest dissabte, el Numancia, on ha assegurat que no creu que s’hagi de mirar ja el rival, sinó fixar-se en ells mateixos. El gallec també ha valorat la competitivitat de la categoria i com ha canviat el Nàstic en aquests dos anys.

Sobre la seva titularitat i protagonisme també ha parlat Bouzón. El gallec ha conclòs la roda de premsa parlar de les possibilitats de l’equip se salvar-se, una compareixença carregada amb un discurs impecable, dels que posen els pèls de punta, un discurs més propi d’un entrenador que d’un jugador. Després de la prosa de Iago Bouzón, difícil no creure que el Nàstic pot remuntar la situació. El que sí que farà és tornar a exercitar-se aquest divendres, on Juan Merino compareixerà en roda de premsa prèvia per valorar l’enfrontament d’aquest dissabte.

PUBLICITAT