Hi haurà substitut de Ramón Verdú?

Entrenador i director esportiu del Nàstic estudiaran aquesta setmana si cal incorporar un jugador en el lloc de Ramon Verdú, que ha deixat l’entitat per falta de minuts i ha fitxat pel Marbella també de Segona B. Aquesta sortida no prevista deixa una fitxa lliure per l’arribada d’un nou jugador però no està clar que s’acabi fitxant.

PUBLICITAT

Al lateral esquerre només queda Mossa com a jugador específic per aquesta demarcació, però ja la temprada passada Ferran Giner va jugar en aquesta posició i podria ser el recanvi en cas que Mossa tingui algun problema. Vicente Moreno reconeix que no estava prevista aquesta baixa.

 

El club també està pendent de l’evolució de Marc Martínez i Gorka Azkorra, que ja estan recuperats de les seves respectives lesions, s’entrenen al mateix ritme que els companys i podrien entrar ja a les convocatòries. Si no recauen de les seves lesions podrien ser els reforços de cara a la segona volta de la lliga però si tornen a tenir nous problemes es podria plantejar que arribi una nova incorporació. El president del club, Josep Maria Andreu, explica el cas Verdú i confia en Marc i Azkorra.

 

Verdú s’ha acomiadat dels seus companys aquest dilluns i marxa després d’haver jugat només dos partits de lliga aquesta temporada. La passada va ser un fixe a l’onze titular jugant 36 partits de lliga regular més els sis de promoció d’ascens. Verdú s’ha acomiadat de l’afició del Nàstic a Tac12.

 

La plantilla descansa aquest dimarts per tornar demà dimecres als entrenaments amb la intenció d’allargar la ratxa de victòries. Feia 11 anys que el Nàstic no guanyava els dos primers partits de l’any. L’última vegada va ser la temporada 2003-2004, any d’ascens a Segona A, quan va guanyar consecutivament a Lleida i Sabadell. El repte diumenge és guanyar el tercer partit de l’any, una situació que no s’ha produït mai a Tarragona a Segona B i que el club no aconsegueix des de la temporada 90-91, quan jugava a Tercera Divisió.

PUBLICITAT