La Crònica de l’Elx Il·licità-Nàstic (0-2)

15880397617_26f984e12a_zEl Nàstic tanca l’any 2014 on, com a mínim, ha de ser: a la promoció d’ascens a Segona A. L’últim partit va ser una demostració de futbol control durant 90 minuts i el 0-2 al camp del filial de l’Elx va ser semblar curt donades les ocasions de gol que va tornar a generar.

Rayco en el minut 5 de partit amb una excel·lent jugada personal i Luismi amb una magistral rematada dins l’àrea van donar la victòria. El rival, l’Elx Il·licità, no va crear cap jugada de perill a la porteria de Reina, mentre el Nàstic podria haver ampliat el marcador amb ocasions clares de Marcos, Luismi, Cristóbal, Valentín o Lago Junior.

El tècnic, Vicente Moreno, reconeixia que, tot i la victòria, sempre hi ha alguna cosa millorable.

La xifra són 32 punts. Acaba la jornada tercer, empatat amb el segon, l’Espanyol B, i a un punt del líder, l’Hércules. Res a veure amb el que es vivia ara fa un any, quan després d’empatar al camp de l’Huracán per tancar el 2013, el Nàstic era onzè amb 27 punts, a quatre de la promoció d’ascens i a 15 del líder.

En els últims dies destacava Moreno que notava nerviosisme al voltant de l’equip, però tot i la victòria còmode no va voler aprofitar per treure pit.

Ara la plantilla està de vacances fins dilluns 29 de desembre quan tornarà als entrenaments. Dimarts 30 es jugarà al pavelló del Serrallo el partit de Nadal en favor d’UNICEF amb el CB Tarragona i el pròxim partit de lliga serà diumenge 4 de gener al Nou Estadi contra el Vila-real B.