La Crònica del Nàstic-Vila-real B (3-2)

16008737669_cc28218a0b_zEl Nàstic és el campió d’hivern del grup tercer de Segona B amb 35 punts. És el millor equip de la lliga després de guanyar 10 partits, empatar-ne 5 i perdre’n només 4 a la primera volta. És el segon millor inici de la història del club a Segona B, empatat amb l’equip que va dirigir Jordi Gonzalvo la temporada 96-97 i per darrere del de la temporada anterior, la 95-96, que en va fer 39.

PUBLICITAT

La victòria contra el Vila-real B va donar el títol honorífic al Nàstic que no serveix de massa més que per demostrar que l’inici de campionat és molt bo i que si continua aquesta línia estarà com a mínim a la promoció d’ascens. L’entrenador, Vicente Moreno, assumeix que no s’ha fet res encara, però creu que aquesta dada s’ha de valorar.

 

El Nàstic-Vila-real B va ser el millor partit que s’ha vist globalment al Nou Estadi aquesta temporada. El Nàstic va voler la pilota, va crear ocasions de gol, va jugar a futbol i va marcar per primera vegada enguany 3 gols. Però davant tenia un equip que, tot i les absències, és el millor que ha passat per Tarragona i no va baixar mai els braços.

Marcos i Rayco dues vegades van ser els golejadors del Nàstic, mentre Fran Sol i Marc Mateu van marcar pel Vila-real B. Pel racó de les estadístiques ha de quedar que és la tercera victòria seguida i que li van xiular el primer penal a favor de la temporada. A la jornada 19.

La lectura dels entrenadors discrepava en els mèrits per guanyar. Vicente Moreno.

 

Paco López.

 

I sobretot discrepaven en la jugada que va significar el primer gol. El penal a Rocha. Per un, els quatre punts de sutura a la cara del mig-campista volien dir alguna cosa i creia que l’àrbitre no havia condicionat. Per l’altre, tot el contrari. Vicente Moreno.

 

Paco López.

 

Diumenge vinent comença la segona volta de la lliga al camp del Sant Andreu. El partit es jugarà a les 12h. al Narcís Sala. El conjunt quadribarrat és l’únic que ha guanyat a Tarragona aquesta lliga (0-1 en el debut amb gol de Puerto).

PUBLICITAT