La Prèvia de l’Elx Il·licità-Nàstic (Jornada 18)

Fa 5 anys que el Nàstic no guanya l’últim partit de l’any. L’última vegada va ser el 2009, al Nou Estadi, contra el Vila-real B. Vicente i Morán van donar els tres punts a un Nàstic que, des d’aleshores, no marxa de vacances de Nadal amb una alegria. D’aquell equip no queda ningú a la plantilla.

PUBLICITAT

Des de 2009 ha perdut amb el Girona i empatat amb Recreativo de Huelva i dues vegades amb l’Huracán. L’entrenador del Nàstic, Vicente Moreno, vol acabar amb l’estadística negativa i amb aquesta estranya sensació que l’equip està irregular. Si és tercer, és per alguna cosa.

 

Moreno ha aprofitat la prèvia de l’últim partit de l’any per reivindicar la feina feta, per valorar l’estat de l’equip i la situació a la classificació. L’entrenador viu a l’entorn de l’equip unes sensacions, però quan parla amb gent de fora de Tarragona li arriben d’altres.

 

Continuen lesionats Marc Martínez i Gorka Azkorra, mentre Xisco Muñoz no pot entrar a la convocatòria fins el mes de gener quan s’obri el mercat d’hivern. Seguint la línia de les últimes jornades, Verdú i Javi Martínez tampoc hi serán. Una victòria del Nàstic i punxades d’Hércules i Espanyol B podrien donar el liderat. A Vicente Moreno això no li interessa.

 

L’Elx Il·licità no té res a veure amb el de la temporada passada que va lluitar per estar a la promoció d’ascens. Ara està en descens, tercer per la cua, porta sis jornades sense guanyar, duess derrotes seguides i la darrera especialment contundent, 4-0 contra el Vila-real B. Una vegada més, Moreno llença una advertencia.

 

El partit comença dissabte a les 15.45h. i el xiula el madrileny Ortiz Arias. L’any passat va xiular un partit al Nàstic al Nou Estadi contra el Vila-real B que va acabar amb victòria tarragonina 2-0.

PUBLICITAT