Jordi Calavera, pendent d’una decisió tècnica

IMG_4383-300x198

PUBLICITAT

Aquestes eren les paraules del president del Nàstic Josep Maria Andreu sobre el cas Calavera, una setmana quasi després que el jugador compareixes en sala de premsa per demanar perdó per intentar desencallar la seva situació i poder tornar a comptar per l’equip de Vicente Moreno.

Un Josep Maria Andreu que ha tornat ha reiterar que respecta la decisió del jugador tot i creure que s’ha equivocat.

El president del Nàstic de Tarragona també ha volgut parlar de l’assistència al Nou Estadi al llarg de la temporada, assegurant que tot i estar satisfets, li agradaria que encara s’hi apropés més gent. Josep Maria Andreu ha explicat que l’assistència anirà a més si l’equip aconseguir mantenir aquest mateix nivell.

En la vessant esportiva un dels jugadors que reclamen més minuts ha parlat sobre la dinàmica de l’equip després d’encadenar quatre empats consecutius. Així ho ha comentat Juan Muñiz.

Juan Muñíz també ha valorat el pròxim rival del Nàstic aquest diumenge, alertant del perill d’un equip com el Bilbao Athletic tot i la seva mala posició a la lliga. Sobre la seva situació també ha parlat Muñiz, qui ha destacat l’acollida del vestuari i l’ambició de tenir més minuts quan el míster ho cregui necessari.

PUBLICITAT