Jornada amb quatre duels directes

Classi

PUBLICITAT

Sense ser una jornada decisiva ni definitiva, el Nàstic podria donar un cop important per aconseguir el campionat del grup si guanya al Reus Deportiu. En aquesta jornada 29 del campionat, vuit dels deu primers de la classificació juguen entre ells.

A banda, del Nàstic-Reus, L’Hospitalet-Lleida, Vila-real B-Hércules i Badalona-Alcoià. Lògicament, la plantilla del Nàstic pensa només en el seu partit i en la victòria davant el Reus que el ratificaria al liderat, però tal com explica David Rocha és una jornada per estar atents als altres resultats.

 

El mig-campista del Nàstic considera el Reus un rival directe i no se’n fia gens dels deu punts de diferència a la classificació ni de la superioritat que va mostrar l’equip en el partit de la primera volta.

 

Qui sàpiga jugar millor amb el nervis i la necessitat de guanyar tindrà feina feta. Per Rocha és important no tenir un excés de motivació per les característiques del partit.

 

L’actualitat del Nàstic la pots escoltar cada dia a Ràdio Ciutat de Tarragona mitjançant la pàgina web rctgn.cat i l’aplicació per dispositius mòbils. Diumenge, la transmissió en directe.

 

PUBLICITAT