José Carlos i Rharsalla parlen abans del partit davant el Huesca

_a

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona encara l’últim tram de la setmana preparant l’enfrontament contra el Huesca de Juan Antonio Anquela. Els aragonesos van debutar en la primera jornada contra l’Alcorcón amb un empat, i inauguraran la temporada contra els granes a El Alcoraz. Dos dels jugadors que van ser titulars en el partit contra el Lugo, Rharsalla i José Carlos, han parlat dels errors en la primera part de l’enfrontament de l’equip, on ambdós creuen que encara és molt aviat i que l’equip treballarà per corregir-los.

L’andalús fitxat aquest estiu procedent del Llagostera ha parlat del seu paper a l’equip i del que li demana Vicente Moreno a un jugador que pot ser una peça clau dins de la plantilla, sempre hi quan les lesions el respectin. Pel que fa a l’hispano-marroquí, Rharsalla, també ha valorat la seva figura dins la plantilla on assegura que els nervis van passar factura en el seu debut.

L’últim equip on ha militat José Carlos ha estat el Llagostera, sobre el seu passat i la rivalitat entre els granes i l’equip d’Oriol Alsina hi ha respòs l’andalús, que afirma que les circumstàncies són unes altres. Encara sense deixar el mercat de fitxatges, segons apunta el diari Més aquest dijous, Muñiz hauria demanat al club sortir davant la poca possibilitat que l’asturià tingui protagonisme dins la plantilla.

En aquesta línia, el club hauria de reforçar ara l’equip amb dues incorporacions, la que ja tenia pensada fer per la marxa d’Aburjania, per suplir un migcentre creatiu, i un altre per suplir la baixa de Muñiz, si finalment decidís marxar.

PUBLICITAT