Josep Maria Andreu: “A Llagostera veuré el partit amb els aficionats”

16.04.18_Ultim Partit Tornada Cau_107

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona ja prepara l’enfrontament d’aquest pròxim dissabte diada de Sant Jordi contra el Llagostera. I no només els jugadors, sinó que el club vol protagonitzar un autèntica marea grana a Palamós. Després de les 300 primeres entrades atorgades pel club gironí, el club en va sol·licitar 300 més que esperen que també s’acabin esgotant.

Aquest dilluns el president del club grana, Josep Maria Andreu, va assistir a l’últim Partit de Tornada, el show de futbol que presentava Quim Pons, i va voler parlar del desplaçament dels aficionats a l’enfrontament contra el Llagostera.

El president del Nàstic també va deixar clar que presenciaria el partit amb els aficionats grana, en comptes d’assistir institucionalment a la seva llotja o trobada amb la presidenta del club.

Sobre l’ascens de l’equip també va parlar Josep Maria Andreu, que fent números va comentar que amb cinc victòries l’equip podria tenir moltes opcions. El president del Nàstic va voler recordar, malgrat tot, d’on ve l’equip. La plantilla del Nàstic al complet, incloent el cos tècnic i el cos mèdic,amb la presència del president Josep Maria Andreu, han realitzat aquest dimarts la fotografia oficial de la temporada a la capçalera del Circ romà de Tarragona.

PUBLICITAT