Juan Delgado vol convertir-se en una peça clau per Vicente Moreno

img_2170

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona prepara el segon desplaçament consecutiu després de la derrota davant l’Alcorcón a Sòria, on es tornarà a trobar, aquest cop en un enfrontament de lliga, al Numancia de Jagoba Arrasate. Un dels jugadors que ha tornat a exercitar-se amb normalitat amb el grup aquest dimecres ha estat Cristian Lobato, després d’haver superat les molèsties. El que no ho ha fet encara i segurament no estarà disponible pel partit d’aquest dissabte és José Carlos, que es va retirar tocat en el partit de Copa del Rei.

Tampoc no ha entrenat aquest dimecres Jean Luc, l’ivorià es troba al seu país per problemes personals i no s’incorporarà amb l’equip fins dissabte. Més enllà de les baixes per aquest partit, un dels jugadors que segueix entonant-se i agafant el ritme de competició espanyola és Juan Delgado, el xilè ha parlat sobre el seu estat de forma, després de diverses aparicions i de la confiança que el tècnic valencià ha dipositat en ell.

Juan Delgado també ha comentat la derrota de l’equip grana a Alcorcón i la necessitat de l’equip de sumar la primera victòria al més aviat possible. El xilè també ha afegit que Vicente Moreno no està gens nerviós per la situació de l’equip i que si es segueix en la bona línia de treball en la qual es troba l’equip els resultats arribaran tard o d’hora.

Podreu escoltar l’entrevista que vam fer-li a Juan Delgado a rctgn.cat, on parla de la seva arribada al club i del futbol al seu país. A banda de Juan Delgado, el club i la Federació de Penyes han preparat una oferta per als aficionats per tal que puguin desplaçar-se a Sòria per gaudir del partit. El preu del desplaçament és de 35 euros (20 euros els menors de 14 anys) i inclou el viatge i l’entrada del partit.

PUBLICITAT