Juan Merino: “Més voldria qualsevol equip, està en la forma que es troba ara el Nàstic”

PUBLICITAT

Divendres de prèvia a Can Nàstic i penúltim entrenament abans de viatjar a Saragossa per disputar aquest diumenge la jornada 27 de la lliga contra el conjunt de Raül Agné. Entrenament mixt al Nou Estadi i a l’Annex, últims preparatius i posada en marxa del conjunt de Juan Merino que disputa una nova final en un matx que reeditarà el partit de la temporada passada.

Tensió i necessitat que es repeteixen en el guió, ara però, per evitar la zona baixa i allunyar-se del descens. El tècnic andalús ha parlat abans d’aquest partit per analitzar com arriba l’equip al xoc després del triomf i, sobretot, físicament, on fins última hora tenia les baixes de Perone i Stephane Emana. Gerard Valentin que ja ha entrenat amb el grup i la baixa segura de Cordero per acumulació de targetes. Merino també ha remarcat que tard o d’hora el Nàstic sortirà del descens, però que creu que no serà aquest diumenge tot i estar a només dos punts.

L’andalús també ha volgut enviar un missatge a la plantilla grana. Fins últim moment no sabrem si Merino podrà comptar amb Perone o Stephane Emana, o si en canvi, juga a despistar com a reconegut la setmana passada amb Bruno Perone, que va entrar en convocatòria tot i el coneixement que es tenia que no podria jugar.

PUBLICITAT