Juan Merino: “El següent objectiu ara és allunyar-se de la zona de descens”

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona ha ultimat aquest divendres els detalls pel partit de diumenge al Sánchez Pizjuán contra el filial del Sevilla. A l’equip li mancarà encara un entrenament abans de viatjar a terres andaluses, el d’aquest dissabte el matí, per acabar de decidir els homes que viatjaran i entraran a la convocatòria de Juan Merino.

El tècnic andalús té clar que l’equip ha d’esborrar mentalment els tres triomfs consecutius i centrar-se en un partit que serà molt complicat, per la necessitat de puntuar dels andalusos i pel potencial que han demostrat al feu del Sevilla, on només han perdut un partit, concretament contra el Reus. Juan Merino n’ha parlat en sala de premsa aquest divendres, en la prèvia del xoc de diumenge a les 16 de la tarda.

El tècnic andalús també ha destacat que el següent objectiu de l’equip ara, és allunyar-se del descens el màxim possible. Merino ha jugat i entrenat al Betis en la seva carrera esportiva, per ell, visitar el Sánchez Pizjuán serà un partit especial, tot i que ha assegurat que tindrà les mateixes ganes de guanyar el conjunt andalús que a qualsevol altre equip.

Pel que fa a les baixes, Luismi serà l’únic que restarà a la infermeria del grup, una baixa sensible tot i que ja va cremant etapes de la lesió al bíceps femoral de les quatre setmanes a priori estipulades de recuperació.

PUBLICITAT