Juan Merino sobre l’UCAM: “És una final que ens servirà per mesurar el nostre estat de forma”

32189065285_5645bc3ca2_z

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona ha realitzat aquest divendres l’última sessió d’entrenaments per posar rumb d’aquí aproximadament unes hores, a Múrcia, per disputar l’últim partit de la primera volta contra l’UCAMJuan Merino no podrà comptar pel partit amb Xavi Molina, ni Lobato per lesió, ni tampoc amb Juan Delgado ni Stephane Emana per sanció.

Els granes només els hi val la victòria, que els serviria també per abandonar l’última posició de la taula. I sobre el partit n’ha parlat el mateix Merino. Merino també ha assegurat, tirant de tòpics, que a Múrcia jugarà el millor onze possible i ha confirmat l’absència de Manu Barreiro, que finalment es perdrà el partit després que Apel·lació hagi refusat el segon recurs del Nàstic.

Els jugadors tornaran el mateix dia de partit, ja que Merino els farà entrenar el mateix diumenge, a la tornada, això sí, donant-los festa el pròxim dilluns. Podreu escoltar més de la roda de premsa de Juan Merino en el Localitat Grana d’aquest divendres a la tarda, on farem tertúlia amb Eloi Tost i Joan Castell.

PUBLICITAT