Juan Muñiz: “Em va afectar la sortida de Vicente Moreno per la confiança que tenia en mi”

c1p1rgdxeaapza0

PUBLICITAT

Segon entrenament del Nàstic de Tarragona aquest 2017 i l’equip a poc a poc segueix interioritzant els conceptes del nou entrenador Juan Merino, després de la dimissió de Vicente Moreno i el canvi de Raúl López per Jordi Abella, que s’encarregarà de la preparació física de l’equip.

Els granes afronten ara dues setmanes clau pel curs de l’equip, que necessita guanyar els dos partits que resten de la primera volta, contra el Tenerife aquest diumenge i contra l’UCAM Murcia la setmana que ve. Sobre el partit i aquesta necessitat de sumar de tres en tres ha parlat aquest dimarts Juan MuñizJuan Muñiz també ha valorat la sortida de Vicente Moreno, una pèrdua que l’ha afectat per la confiança que el valencià va dipositar en ell.

A banda, l’asturià també ha descrit a Juan Merino, assegurant que l’equip s’està adaptant molt bé a ell. El Nàstic pendent de les sortides encara, realitzarà aquest dimecres una doble sessió per escurçar encara més el temps de preparació i adaptació de l’equip a tots els canvis que ha patit aquest hivern.

PUBLICITAT