La Crònica del Badalona-Nàstic (0-1)

15742045484_37bc0af942_z

PUBLICITAT

Sobren les explicacions i els arguments si mirem la classificació. Líder amb 42 punts, quatre per sobre del segon, i vuit per sobre del cinquè. El Nàstic està fent coixí amb els rivals directes i mostra una seguretat defensiva clau en els equips que aspiren a l’ascens.

L’equip de Vicente Moreno va repetir la victòria per la mínima a Badalona. Va servir, aquesta vegada, un solitari gol de Xavi Molina en el minut  10 de la segona part. Històries similars a les viscudes als camps de L’Hospitalet, Atlètic Balears o Sant Andreu. L’entrenador del Nàstic remarcava que l’equip s’adapta perfectament a les circumstàncies de cada partit.

 

S’aprèn la lliçó de camps com el Badalona i finalment, surten els deures a pilota parada. Un dels aspectes que calia millorar i va donar els seus fruïts.

 

Com deien, el Nàstic ratifica la seva condició de líder i augmenta distàncies amb els perseguidors. Quan li preguntaven a Vicente Moreno si ara s’havia d’intentar calmar a l’afició assegurava que no era la voluntat, perquè ells tenen els peus a terra. L’afició que gaudeixi i la plantilla que controli la situació.

 

Com al partit de Sant Andreu, és enllà del bloc, cal destacar els dos herois: el porter Reina traient un pilota a la recta final del partit determinant per aconseguir la victòria i Molina pel seu gol. El jugador de La Canonja personificava al final del partit la humilitat d’aquest vestidor.

 

La pròxima jornada el Nàstic rep el Nou Estadi diumenge a les 12h. a l’Atlètic Balears en un partit que podreu seguir en directe a Ràdio Ciutat de Tarragona, que el pròxim cap de setmana començarà les emissions regulars.

PUBLICITAT