La Crònica del Nàstic-Huracán (2-1)

17278091162_9dcb6201ef_z

PUBLICITAT

L’entrenador del Nàstic, Vicente Moreno, és prudent. Felicitat màxima, però cap fred pensant en el que encara ha d’arribar, que realment és el més important. Amb 71 punts a la classificació el Nàstic encara té un altre objectiu abans de jugar la promoció d’ascens: ser el millor Nàstic de la història a Segona B. Necessita fer 76 punts. Per tant, aconseguir 5 punts dels nou que queden per jugar.

A la sala de premsa del Nou Estadi a Moreno li preguntaven pel moment amb el que es quedaria dels viscuts fins el moment aquesta temporada i responia al voltant del grup, de l’equip, dels que juguen més i dels que no juguen tant.

 

I l’entrenador del Nàstic també es volia enrecordar de l’afició perquè contra l’Huracán havia ajudat en els moments complicats. Cal seguir igual perquè es feina de tots.

 

I ara què? Què s’ha de fer en els tres pròximes jornades de lliga? Com s’ha de gestionar la plantilla i els partits? Un dels objectius, com dèiem, podria ser els 76 punts per ser els millors, però com s’han d’encarar els tres partits contra Olímpic de Xàtiva, Elx Il•licità i Vila-real B?

 

L’entrenador de l’Huracán, Toni Seligrat, també va llençar un missatge per la gent del Nàstic a la sala de premsa. Després de perdre i quedar-se sense opcions d’aconseguir el primer lloc, elogiava al Nàstic com ja ha fet altres vegades, a la gent que lidera el grup i donava un consell.

 

La plantilla va celebrar el campionat amb un sopar de grup i ara tocarà ja pensar en el partit de diumenge a les 18h. al camp de l’Olímpic de Xàtiva, on el conjunt valencià li farà el passadís d’honor al campió.

PUBLICITAT