La Crònica del Nàstic-L’Hospitalet (0-0)

16285120986_74e2bf6b11_z

PUBLICITAT

Quan no es pot guanyar és important no perdre. I el Nàstic ho ha complert al Nou Estadi davant un Hospitalet que no ha tirat a porteria rival en els 90 minuts. A l’equip de Vicente Moreno li ha faltat fluïdesa ofensiva, però es manté líder.

Durant els primers minuts de partit ja es veia que seria poc vistós. L’Hospitalet esperava darrere i el Nàstic, que sempre ha tingut la pilota, només ha pogut crear un parell d’ocasions ens els primers 45 minuts, però sense encert. Moltes interrupcions han trencat, a més, el ritme de l’equip de Vicente Moreno que a la sala de premsa es resignava amb el punt. No és dolent.

 

Vicente Moreno, però, volia remarcar les intencions de l’equip, la voluntat. Durant els 90 minuts de joc si algun equip buscava la porteria rival era el Nàstic i això també s’ha de valorar.

 

El tarragoní Kiko Ramírez, entrenador de l’Hospi, reconeixia que venien a Tarragona a fer el partit que han fet. Un punt més, sense encaixar i set jornades sense perdre.

 

Kiko Ramírez tornava a Tarragona on va ser jugador i entrenador del Nàstic. Dia de sensacions especials.

 

La pròxima jornada el Nàstic juga al camp del Badalona. Serà diumenge a les 12h.

El club, per cert, té una nova baixa. Jordi Calavera, que ha jugat 19 partits amb la Pobla aquesta temporada, marxa cedit a l’Olot. Amb el primer equip només ha jugat enguany un partit contra el Cornellà, però la temporada passada ja en va disputar 11 de lliga. Té contracte una temporada més amb el Nàstic de manera que quan acabi la temporada tornarà a Tarragona.

PUBLICITAT