La Crònica del Nàstic-Mallorca B (3-0)

17121368895_43b04b4e86_z

La victòria més àmplia de la temporada al Nou Estadi li ha servit al Nàstic per assegurar-se matemàticament la promoció d’ascens, convertir-se en l’equip més golejador del grup, mantenir-se en el menys golejat i arribar a la xifra de 68 punts, un més que la temporada passada a falta de cinc jornades per acabar la lliga.

La primera meitat contra el Mallorca B presagiava un resultat final ajustat, però el gol de David Rocha en el minut 25 de la segona part obria la llauna d’una victòria merescuda per ocasions. Xisco Campos en una extraordinària jugada personal i Jean Luc van segellar els tres punts. Per Vicente Moreno el més normal era que la victòria es quedés a Tarragona i reclamava tranquil•litat a tothom. Els partits s’han de madurar.

Com hem sentit, l’entrenador del Nàstic destacava la dificultat de guanyar partits però reconeixia la capacitat que té l’equip de treballar en les bones fases de la temporada o en les dolentes.

Ara toca seguir motivant a un equip molt acostumat a guanyar que ja ha aconseguit matemàticament la promoció d’ascens i té el primer lloc a tocar amb la diferència de vuit punts al segon. Moreno no està gens preocupat amb aquest fet. Tot i la superioritat els jugadors continuen tenint gana.

A la roda de premsa, Vicente Moreno va tenir uns segons pels golejadors Rocha (que deia que no havia vist la pilota i no sabia on havia xutat) i per Xisco.

S’han de destacar les reflexions de Javier Olaizola, l’entrenador del Mallorca B. No posava cap mena de però a la victòria del Nàstic però si matisava un detall del 3-0 final.

I quan ja s’havia acabat el torn de preguntes, Olaizola va voler fer un apunt de collita pròpia de cara a l’afició del Nàstic.

Queden només cinc jornades per acabar la lliga. El pròxim partit serà diumenge vinent a les 18h. al camp de l’Eldenc, visitarà la següent el Nou Estadi l’Huracán, desplaçament al camp de l’Olímpic, últim partit de lliga regular al Nou Estadi contra l’Il•licità i tancar la lliga al camp del Vila-real B.