La Crònica del Nàstic-Mestalla (3-1)

16351312259_a36df71402_z

Finalment el Nàstic ha completat els deures al Nou Estadi. Lago Junior amb dos gols (un de penal) i Rayco han fet valer la superioritat del conjunt tarragoní sobretot a la segona part del partit davant un Mestalla que ha fet el seu gol als últims minuts quan tot estava sentenciat.

El Nàstic necessitava guanyar i convèncer com a local. Vicente Moreno ha recuperat a Pablo Marí a la defensa, ha mantingut un doble pivot creatiu fins la lesió de Giner i, tot i que a la primera part, el Mestalla li ha complicat el partit, quan ha arribat l’1 a 0 de Lago Junior la situació s’ha decantat definitivament per emportar-se la victòria 3 a 1. El tècnic reconeixia que aquest triomf era necessari per l’entorn.

Aquesta era la sisena victòria de la temporada al Nou Estadi en 13 partits i s’ha celebrat, especialment el primer gol, perquè a més representava l’estrena de Lago Junior aquesta temporada. Moreno destacava la celebració de tothom.

A la classificació l’equip continua fent forat. No amb el segon i tercer (Lleida i Huracan, que han guanyat i es mantenen a quatre i sis punts respectivament), sinó amb el següents: ara, el quart, Badalona, està a 10 punts mes l’average, i el cinquè, l’Hércules a 11 punts més l’average. Perquè ha de servir aquesta victòria?

José Vicente Soto, segon entrenador del Mestalla, (Curro Torres, el tècnic, estava sancionat) elogiava les qualitats del Nàstic a la sala de premsa.

Dues taquetes a l’expedient de la victòria: el gol en contra quan tot estava dat i beneït i la lesió de Ferran Giner que s’ha de fer proves mèdiques per saber quan temps haurà d’estar de baixa per un problema muscular. El pròxim partit serà diumenge vinent a les 17h. al camp de l’Alcoià.