La Crònica del Nàstic-Reus (1-0)

16202491833_ac3972a621_z

PUBLICITAT

El derbi no passarà a la història perquè el Nàstic hagi fet el millor joc de la temporada, però a aquestes alçades el més important és guanyar i no tant el com. Una altra vegada l’estratègia ha decidit per qui eren els tres punts.

S’ha repetit més o menys el mateix guió viscut dues setmanes enrere contra el Lleida. Gol de Pablo Marí en jugada de corner, possessió pel rival i victòria que es queda a Tarragona. Si 15 dies enrere va ser en el minut 41, contra el Reus va ser al 8. L’equip de Vicente Moreno va tenir ocasions per ampliar el marcador mitjançant Marcos, mentre el porter Reina només va haver de fer una aturada de mèrit a xut d’Álex Colorado. Tot plegat feia que, segons l’entrenador, sortís com estava previst.

 

Ja va passar contra el Lleida al Nou Estadi, a Olot i es va repetir contra el Reus: el Nàstic va donar la pilota al rival i va buscar més la jugada al contracop. Un estil de joc diferent al que s’havia vist sobretot durant la primera volta de la lliga però Moreno es justificava en la qualitat del rival i la importància del marcador.

 

Les distàncies es mantenen amb els perseguidors immediats i s’amplien amb el cinquè lloc. Més 4 al Lleida, més 8 a Huracán, més 11 a l’Hércules i més 13 al Reus. Per primera vegada Vicente Moreno parlava més del segon que del cinquè, donant per fet que jugar la promoció d’ascens està gairebé assegurada si no hi ha un daltabaix.

 

L’entrenador del Reus, Natxo González, reconeixia que el Nàstic havia fet mal al seu equip en una situació prevista: l’inici del partit. Estava content i satisfet per la feina dels seus jugadors i donava per fet que el Nàstic serà campió de grup.

 

La pròxima jornada el Nàstic jugarà diumenge a les 18h. al camp del Cornellà, on tornarà a haver-hi una baixa per sanció, el porter Manolo Reina, que va veure la cinquena groga.

PUBLICITAT