La Crònica del Zaragoza B-Nàstic (0-3)

16845041218_4cf5765e69_z

Aquesta temporada el Nàstic només ha guanyat dos partits per tres gols de diferència. I els dos han estat a camps de Primera: Rico Pérez i La Romareda. Contra el Saragossa B el Nàstic va saber patir a la primera part per gaudir a la segona.

El 0-3 que referma el liderat amb sis punts d’avantatge sobre el segon, va tenir un llarg procés de cocció amb una alineació que va sorprendre a més d’un: defensa de tres amb dos carrilers i Azkorra de titular. Vicente Moreno reconeixia que s’havia treballat durant la temporada però faltava el moment.

I sobre Azkorra, Vicente Moreno reconeixia que s’havia merescut també la titularitat.

A la primera part El Nàstic va jugar a remolc del rival tot i l’inici trencador amb el gol de Rayco (el segon més matiner de la temporada, el primer també l’havia fet ell al camp del Mallorca B). El filial aragonès va tenir ocasions per empatar o, fins i tot, donar el tomb al marcador però les va desfer un inspirat Manolo Reina.

A la segona part, el Nàstic va tornar a ser el que hem vist moltes vegades durant la temporada. Volia tenir la pilota, buscava la porteria contraria i el rival patia per tapar tots els forats que buscaven els de Vicente Moreno amb passades llargues o pilota controlada. Rocha va clavar de falta el 0-2 i Marcos va executar la victòria final.

65 punts, més sis al segon a falta de sis jornades per acabar la lliga. Una combinació de resultats podria donar la promoció matemàticament diumenge vinent si es guanya al Mallorca B.

Menció a banda mereix l’afició del Nàstic. Al voltant de 400 seguidors van estar a La Romareda i van recolzar a l’equip com en els gran moments.