La millor defensa de Segona B

16822400475_9f64049a9a_z

PUBLICITAT

El Nàstic ja és el millor equip defensiu de Segona B amb només 17 gols encaixats en 29 jornades. L’equip de Vicente Moreno ha deixat la porteria a zero en 17 dels 29 partits jugats i això l’ha consolidat al primer lloc de la classificació.

Només un altre equip dels 80 de la categoria té una estadística idèntica en gols encaixats, el Cádiz del grup quart. Els dos equips són líders dels respectius grups i dominen el treball defensiu per davant el Murcia, del grup 1, que n’ha encaixat 19. En el grup dos el millor equip en defensa és l’Athletic B amb 24 gols encaixats.

En les darreres setmanes, el Nàstic ha prioritzat aquest treball en defensa i fruït d’això només ha encaixat quatre gols en 10 jornades contra At. Balears, Mestalla, Alcoià i Olot.

El defensa Pol Bueso, després de guanyar al Reus Deportiu, assegurava que s’està fent una bona preparació de cara el que es pot trobar l’equip en la promoció d’ascens on es prioritza deixar la porteria a zero.

 

Un altre defensa, Pablo Marí, es referia també a la manera com ha jugat l’equip les darreres jornades i com ha gestionat el partit. Quan s’ha col•locat per davant al marcador ha donat la pilota al rival per treballar més còmode. Marí destaca que l’equip no pateix.

 

La temporada passada el Nàstic havia encaixat a aquestes alçades de temporada 30 gols, 13 més que enguany i va acabar la lliga regular amb 35 gols en contra.

PUBLICITAT