La Prèvia de l’Olot-Nàstic (jornada 28)

La missió pel Nàstic és clara en les últimes 11 jornades que queden per acabar la lliga: mantenir o ampliar les distàncies amb els rivals. Els quatre punts respecte el segon són una bona avantatge que permet marge d’error, però no excés de confiança.

PUBLICITAT

Dissabte a les 16h. a Olot arriba una prova de foc davant un rival que està en terra de ningú, a sis punts de la promoció d’ascens i sis per damunt de la promoció de permanència. Després de guanyar a l’Hércules o el Lleida ara l’equip ha de demostrar també en aquest tipus de camp la seva solvència.

 

Amb 33 punts encara en joc i amb la tensió que pot generar haver de mantenir el liderat, l’entrenador del Nàstic, Vicente Moreno, creu que l’equip ha d’intentar disfrutar del futbol.

 

El que també té clar el tècnic és que l’equip està arribant a aquell punt que la temporada passada li va permetre aconseguir la remuntada història que el va portar a la promoció d’ascens. Moreno es mostra satisfet de com està ara mateix l’equip.

 

Per aquest partit es mantenen les baixes per lesió de Valentín i Giner, mentre Jean Luc i Luismi estan ja al tram final de la seva recuperació i possiblement podrien entrar a la convocatòria la setmana vinent contra el Reus. A Olot fins a cinc jugadors estan amenaçats de sanció per targetes (Rayco, Marc, Mossa, Lago Junior i Reina), però això no condicionarà absolutament res.

 

L’àrbitre del partit serà el madrileny Hugo José López Puerta que xiula per onzena temporada a Segona B, però mai ha dirigit un partit del Nàstic. Enguany ha xiulat nou partits amb el balanç de quatre victòries locals, quatre empats i una victòria visitant.

PUBLICITAT