La Prèvia del Badalona-Nàstic (jornada 22)

El Nàstic repeteix diumenge a les 12h. al camp del Badalona un repte similar al viscut la jornada passada contra l’Hospitalet. Juga contra un equip que com a local és dels millors del grup, amb l’objectiu de mantenir el liderat i, si pot, ampliar distàncies amb els rivals.

PUBLICITAT

L’entrenador, Vicente Moreno, ha volgut tornar a reivindicar l’equip i els jugadors en la prèvia del Badalona-Nàstic. No hi ha dubtes, la confiança és total amb el que s’està fent i com s’està fent i els números ho demostren. Hi ha de creure tothom.

 

I ha anat més enllà. Sortint al pas de les critiques cap a algun jugador de l’equip, els ha defensat i de quina manera. El president Josep Maria Andreu ja ho va fer durant la setmana i ara s’afegeix Vicente Moreno.

 

Per diumenge serà baixa segura Jean Luc amb molèsties musculars i és dubte Xisco Muñoz que durant la setmana no s’ha entrenat per culpa de la grip.

El partit a Badalona té tota la pinta que tornarà a ser d’aquells poc vistosos. Les dimensions del camp i la gespa artificial no permeten gaire floritures. El Nàstic, després de perdre al camp de l’Huracán, sembla que va aprendre la lliçó i al Narcís Sala de Sant Andreu va saber gestionar el temps i l’espai.

 

El Badalona és el cinquè millor equip del grup com a local, a només tres punts del millor. Ha aconseguit 6 victòries, 4 empats i només ha partit una derrota contra el Reus el mes de novembre. A més, només ha encaixat sis gols a casa, el millor en aquesta estadística. Els últims quatre partits jugats a Badalona ni Olímpic, ni Huracán, ni Mallorca B ni Espanyol B han marcat. Repte pel Nàstic guanyar a Badalona.

 

Serà el primer partit sense Manu Balda que ha marxat a Grècia i el primer a casa amb les darreres incorporacions Marc Mas i Edu Silva que ja van debutar al camp de l’Elx Il·licità. És baixa per sanció Bermudo.

L’àrbitre serà Juan Luis Pulido Santana del col·legi canari, concretament de Las Palmas, de mal record pel Nàstic perquè va xiular el partit de la primera volta al camp del l’Espanyol B que va acabar amb derrota 2-0 i on va expulsar a Xisco Campos amb vermella directa en una acció discutible. El Badalona és l’equip de Segona B que més ha xiulat: 12 partits, amb 6 victòries, un empat i cinc derrotes pel conjunt escapulat.

PUBLICITAT