La Prèvia del Nàstic-At. Balears (jornada 23)

El Nàstic-Atlètic Balears podríem considerar-lo un duel amb cert morbo després del què va passar la temporada passada, però les circumstàncies han canviat, els equips estan en situacions oposades i el repte que suposa pel Nàstic mantenir el liderat i poder seguir fent forat fa que el rival, ara mateix, sigui el menys important.

PUBLICITAT

És la tercera vegada que jugaran aquesta temporada. A la Copa jugada al Nou Estadi el partit va acabar empat a zero i els tarragonins van passar als penals i a la primera volta de la lliga David Rocha amb un solitari gol va donar una victòries que tenia un component afegit. Ara, les coses han canviat, Nico López ja no està a la banqueta del Balears i el tècnic, Vicente Moreno, reconeix que de morbo poc. El que li preocupa és que amb la recent arribada de Gustavo Siviero no l’han pogut estudiar.

 

Compte amb l’Atlètic Balears com diu Vicente Moreno. A la classificació està en promoció de permanència amb els mateixos punts que el primer que baixa, però és un equip golejador. Amb 30 gols a favor és el tercer més golejador de la categoria per darrere de l’Espanyol B i el Lleida i fora de casa n’ha fet 16, el millor en aquest apartat.

El Nàstic té les baixes per lesió de Jean Luc i David Rocha, aquesta última una absència sensible, però segons l’entrenador és un bon repte per la plantilla.

 

L’entrenador ha convocat a tots els jugadors i abans del partit haurà de descartar dos jugadors. L’equip jugarà com sempre? Amb un doble pivot al mig del camp? O canviarà com va fer als últims minuts a Badalona i jugarà amb tres homes al mig del camp? L’entrenador amaga les cartes perquè d’arrencada no saben massa del rival pel canvi d’entrenador.

 

És un partit un el Nàstic ha de fer els deures: guanyar a casa. De visitant el Nàstic ha aconseguit 22 punts, el millor del grup. Al Nou Estadi 20, el vuitè en aquest cas. Moreno reconeix que els números fora són millors del que es podia esperar i els de casa millorables.

 

L’àrbitre del partit serà el basc Aritz Azpilicueta Saldías, que compleix la tercera temporada a la categoria. La temporada passada va xiular al Nou Estadi el Nàstic 3-Olímpic de Xàtiva 2 amb aquell gol d’Iván Aguilar amb la mà que l’àrbitre no va veure i la temporada anterior va xiular el Nàstic 0-Orihuela 0.

PUBLICITAT