La Prèvia del Nàstic-L’Hospitalet (jornada 21)

El Nàstic-L’Hospitalet diumenge a les 17h. al Nou Estadi no serà un partit més perquè té molts components que el fan especialment atractiu. L’equip de Vicente Moreno busca la cinquena victòria seguida, mantenir el liderat i, fins i tot, allunyar rivals directes.

PUBLICITAT

El Nàstic vol fer-se fort al Nou Estadi perquè sap que bona part de les opcions per acabar campió passen per no cedir punts de local. En aquesta segona volta té nou partits a Tarragona que en cas de treure positivament asseguren la promoció. Per això el club demana a l’afició que recolzi a l’equip i vol 4.000 aficionats al camp. El director general, Lluís Fàbregas, espera que la situació actual augmenti l’afluència de seguidors.

 

Vicente Moreno té gairebé a tothom a la seva disposició. Només Gorka Azkorra necesita una setmana més per posar-se al 100% físicament. Com és habitual a casa el tècnic ha convocat tots els disponibles i abans del partit haurà de descartar tres jugadors. Una victòria pot tenir un valor afegit perquè juguen entre ells el cinquè i el segon, Huracán-Hércules. Moreno avisa que estem davant una jornada on es podrien ampliar diferències.

 

L’Hospitalet és, juntament amb el Nàstic, l’equip més en forma de la lliga amb sis jornades sense perdre que li han servit per allunyar-se del descens i apropar-se a la promoció d’ascens. Torna al Nou Estadi Kiko Ramírez després de la seva destitució del Nàstic i estarà acompanyat per 5 jugadors amb passat a la casa: Javi Martínez, el més recent que ha fitxat per l’Hospi, Aleix Coch, José Ángel Bueno, Eric Via i David Haro. Estarà especialment motivat el rival?

 

L’àrbitre del partit serà Carlos Álvarez Fernández del col·legi de La Rioja, que no ha xiulat cap partit al conjunt grana perquè debuta enguany a la categoria.

PUBLICITAT