La Prèvia del Nàstic-Lleida (jornada 27)

El Nou Estadi de Tarragona viurà diumenge (12h.) un dels duels més esperats de les darreres setmanes. El Nàstic-Lleida serà un espectacle d’inici a les grades perquè s’esperen més de 5.000 aficionats tarragonins que suposaran la millor entrada de la temporada, mentre els lleidatans també faran un desplaçament important: s’esperen uns 500 seguidors en cinc autocars i cotxes particulars, que se situaran a la Preferent Superior.

PUBLICITAT

Al terreny de joc el primer contra el segon, 49 punts contra 48. A la primera volta victòria per la mínima 1-0 amb gol d’Albístegui. El Nàstic ve de perdre a Alcoi, però havia encadenat nou jornades sense perdre, les que porta ara el Lleida amb sis victòries i tres empats. A priori tot indica que serà un bon partit de futbol, com espera el tècnic del Nàstic, Vicente Moreno, que aprofita per fer una crida a l’afició.

 

Moreno no ha desvetllat res sobre l’onze inicial. Hi ha sis baixes: quatre per lesió (Valentín, Luismi, Jean Luc i Giner) i dues per sanció (Xisco Campos i Molina). A la convocatòria torna Xisco Muñoz i s’afegeix el jugador de la Pobla, Víctor Bertomeu que, fins i tot, podria ser titular al lateral dret. Però no ha donat cap pista. Sobre el rival, Moreno si que ha dit que espera que vingui a Tarragona a jugar a futbol i no a tancar-se.

 

El resultat final pot marcar el futur immediat dels dos, però no pas el futur a finals de temporada. Això ho creu l’entrenador del Nàstic que valorava com quedarien les coses en funció de qui guanyi el partit. I segona crida a l’afició.

 

I perquè quedés clar el discurs sobre el guanyar o perdre, Vicente Moreno es referia també a l’entorn. Passi el que passi, per bo o per dolent, quedaran encara 11 jornades de lliga. Massa per donar res per fet.

 

I, per acabar, una tercera crida a l’afició de Vicente Moreno durat la seva roda de premsa prèvia a rebre el Lleida.

 

L’àrbitre del partit és el madrileny Miguel Ángel Ortiz Arias, que xiula per sisena temporada a Segona B. Enguany va dirigir el partit que el Nàstic va guanyar al camp de l’Elx Il•licità 0 a 2 i la temporada passada el Nàstic 2-Vila-real B 0. Els seus vincles amb el Nàstic tenen una data curiosa: el 6 de novembre de 2011. El debut de Jorge d’Alessandro amb el Nàstic al Nou Estadi amb la victòria 5 a 0 davant el Sabadell. Aquell dia, Ortiz Arias era el quart àrbitre.

PUBLICITAT