La prèvia del Nàstic-Mestalla (jornada 25)

El Nàstic té la missió contra el Mestalla al Nou Estadi (diumenge, 12h.) de transportar al marcador el bon joc que ha demostrat moltes vegades com a local. Els números a Tarragona no són tan bons com els de visitant per culpa de l’efectivitat i ara toca acabar amb una tendència que inquieta als aficionats.

PUBLICITAT

L’entrenador del Nàstic, Vicente Moreno, ha volgut reivindicar el joc de l’equip al Nou Estadi. Amb els mateixos partits jugats (12) fora s’han tret 25 punts i a casa 21. Moreno assegura que l’estadística no es correspon amb el joc. El llistó del camp de l’Hércules està al.

 

Des del club s’espera que hi hagi la millor entrada de la temporada xifrada fins ara en 4.823. L’objectiu és arribar a 6.000 que serien benvinguts si recolzen a l’equip, sobretot en els pitjors moments. Missatge de l’entrenador a l’afició.

 

Qui jugarà? Els que van guanyar a Alacant? Tornaran a l’onze els sancionats? En mantenen les 5 baixes per lesió (Valentín, Luismi, Jean Luc, Xisco i Rocha). Vicente Moreno jugava amb els periodistes a fer l’onze sense donar massa pistes.

 

Amb aquests arguments, Pablo Marí podria tornar a l’eix central de la defensa per Pol Bueso, però podria ser l’única modificació. Moreno té 16 jugadors justos disponibles per fer la convocatòria, de manera que potser no entrarà cap jugador de la Pobla.

El Mestalla arriba a Tarragona amb tres baixes per sanció (Tendillo, Ramírez i Nacho Gil) a mig camí de la zona alta i la zona baixa. Amb 32 punts, està a sis de la promoció d’ascens i sis per damunt del descens. Fora de casa només ha guanyat 2 dels 11 partits jugats, al camp del Reus i l’Hércules. A l’entrenador del Nàstic no li agrada jugar les garrofes contra un filial.

 

L’àrbitre del partit és Jon Ander González Esteban, del col•legi basc, que xiula per quarta temporada a Segona B. Fa dues temporades va dirigir al Nou Estadi el Nàstic 5-Vila-real B 1.

PUBLICITAT