La regularitat del liderat

16351298749_234b53c2f7_z

PUBLICITAT

La classificació del grup tercer de la Segona B és l’estadística més important que domina actualment el Nàstic, però l’equip està mostrant una regularitat gens habitual altres temporades que suposa liderar també altres aspectes del joc.

Globalment, si mirem la classificació l’equip de Vicente Moreno és el que ha guanyat més partits i n’ha perdut menys. 15 victòries i 5 derrotes.  Només el Lleida li segueix el camí amb 14 partits guanyats, perquè després Huracán i Reus estan tres victòries per sota. Pel que fa als partits perduts, l’Huracán iguala l’estadística del Nàstic, però després Lleida i Badalona han perdut dos partits més.

L’aspecte golejador ofensiu és el que ha de millorar l’equip, perquè amb 31 gols a favor ocupa el cinquè lloc per darrere de l’Espanyol B amb 40, Lleida i Vila-real B amb 37 i At. Balears amb 36. Això sí, queda perfectament compensat pels gols en contra, perquè el Nàstic lidera aquesta estadística amb Reina de Zamora, 16. El següent equip que menys ha encaixat és l’Huracán amb 20, quatre més que els tarragonins.

Números i més números que ens porten a parlar de regularitat. Una dada més mostra aquesta sensació: quan fa i quan rep els gols l’equip. Gols a favor a les primeres parts 16. A les segones, 15. Gols en contra a les primeres parts, 8. A les segones, també vuit. Per Vicente Moreno tot plegat no és fruït de la casualitat.

 

L’equip té el repte de mantenir aquestes estadístiques que el portarien, segur, al campionat a final de temporada. La setmana passada Manolo Martínez era molt expressiu quan parlava de tirar la porta avall, però sembla que hi ha varies portes perquè l’equip està en un laberint. Després del partit contra el Lleida reflexionava sobre l’equip i el futur immediat.

 

I el golejador contra el Lleida, Pablo Marí, explicava les claus de la situació de l’equip. Jugui qui jugui, l’equip rendeix i no nota les baixes per sanció o lesió, tot i que al camp de l’Hércules en van ser set o contra el Lleida sis. El central remarcava on està el punt de partida.

 

L’actualitat del Nàstic la pots escoltar cada dia a Ràdio Ciutat de Tarragona mitjançant la pàgina web rctgn.cat i l’aplicació per dispositius mòbils.

PUBLICITAT