La Romareda: un escenari conegut

1240085136

PUBLICITAT

No serà la primera vegada que el Nàstic juga a la Romareda contra el filial del Zaragoza. Anteriorment tres vegades s’han trobat a un escenari més propi de Segona A o Primera amb un balanç d’una victòria tarragonina, un empat i una victòria aragonesa. En les tres ocasions el rival era el Deportivo Aragón i no el Zaragoza B com se l’anomena ara.

La darrera vegada que el Nàstic va jugar a la Romareda contra l’Aragón va ser la temporada 88-89 amb resultat final d’empat a un amb gol marcat per Lázaro. L’anterior va ser la temporada 84-85 i va acabar amb derrota 2 a 1. El gol del Nàstic el va fer Masqué. Els dos partits van ser a Segona B. L’única victòria del Nàstic a la Romareda contra el filial va ser a Tercera la temporada 76-77 per 1 a 2 amb gols de Tasio i Cunillera. També ha jugat lògicament a la Romareda contra el primer equip amb el balanç d’un victòria, un empat i tres derrotes.

El defensa Mossa reconeix que tenen ganes de jugar aquest partit per l’escenari.

 

Camp gran, filial amb futbolistes amb projecció, ganes del Nàstic de mantenir les distàncies o ampliar-les al capdavant de la classificació i necessitat del conjunt aragonès de victòria per apropar-se a la zona de permanència són ingredients que haurien de confirmar un bon partit.

 

El Nàstic no estarà sol perquè el bar Petit Tarraco que celebra vint anys a la seva ubicació actual ha omplert dos autocars de seguidors i la Federació de Penyes un més, de manera que en total, inclòs la gent que viatjarà a títol particular, s’esperen uns 300 aficionats granes.

PUBLICITAT