Lévy Madinda: “L’equip està entrenant millor i veig el grup molt entregat”

30025331815_bba6f52175_z

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona s’ha quedat sense un segon lateral dret. Aquest dimarts al límit del tancament del mercat de fitxatges, els granes van estar a punt de tancar la incorporació d’Isaac Carcelén, jugador del Saragossa, però la voluntat del jugador de quedar-se a La Romareda, va acabar de truncar la seva cessió, i sembla que Juan Merino es quedarà sense l’única peça que va demanar des de la seva arribada.

Pel que fa al capítol de baixes, cap novetat tot i la voluntat del club donar-li sortida a Zahibo, que tindrà poc o nul protagonisme en el que resta de temporada. Els granes segueixen preparant-se pel xoc d’aquest diumenge al Ciutat de València, on volen ser protagonistes donant la campanada i assaltant el fortí del líder de la lliga.

Un dels protagonistes aquesta setmana és Levy Madinda, que ha entrenat ja amb normalitat després de tornar de la Copa Àfrica un cop eliminada la seva selecció, GabónMadinda ha parlat precisament, sobre el seu poc protagonisme en la competició. A banda, el gabonès també s’ha referit al canvi d’entrenador, ja que quan va marxar a la competició africana, Vicente Moreno encara era tècnic del Nàstic.

Madinda haurà de tornar a competir ara per fer-se un lloc a l’equip, sobretot després de l’arribada de Luismi, que amb el seu nivell a deixat el llistó molt alt. A més, Madinda també ha assegurat que a l’equip li mancaven ganes abans de l’arribada de Juan Merino.

El partit del Llevant serà una nova oportunitat pel Nàstic per fer valer la seva reacció, una oportunitat d’alta exigència tot i les baixes del conjunt de Muñiz, que no podrà comptar amb Toño, Pedro López, Campaña i Natxo Insa.
Sobre el rival i el partit també ha parlat Madinda. Setmana tranquil·la i sense cap contratemps pel conjunt de Juan Merino, amb les baixes ja conegudes de Stephane Emana i Lobato que segueixen recuperant-se de les seves respectives lesions.

PUBLICITAT