Lévy Madinda: “Sabem que tenim coses bones per endavant, però anem partit a partit”

4ffb28f3-3876-49f9-8382-052defd7857c

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona vol encarar el partit contra el Huesca amb la màxima il·lusió, després del vibrant partit contra el Córdoba el passat diumenge. Il·lusió que es tradueix en bons resultat i en bones dinàmiques, que han fet que el conjunt de Vicente Moreno sumi 12 partits consecutius sense perdre i sigui l’equip més regular d’aquest tram de temporada i de fet és l’únic dels sis primers que no ha perdut cap dels darrers cinc partits.

Un dels jugadors protagonistes de l’empat contra el Córdoba, Levy Madinda, ha parlat sobre el partit contra el conjunt andalús.

Madinda també ha parlat de la situació del Nàstic a la lliga i dels 10 partits que Madinda considera 10 finals. El jugador gabonès del Nàstic també ha comentat el nivell de l’equip i ha remarcat que la plantilla ha millorant molt des de l’inici.

Madinda també ha volgut comentar el pròxim rival del Nàstic, el Huesca, amb el qual s’enfrontara el pròxim diumenge Al Alcorz, destacant la perillositat del rival. Sobre el seu nivell des de l’arribada a l’equip en el mercat d’hivern també s’ha manifestat Madinda, que ha manifestat la millora que ha experimentat durant aquest període de temps.

Pel partit d’aquest diumenge el Nàstic recuperarà a Sergio Tejera i Naranjo, després d’haver complert el partit de sanció per acumulació de targetes.

PUBLICITAT