Lopo a prova amb el Nàstic, Aburjania al Sevilla

CowzH69XYAAcNXo

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona segueix la posada a punt de cara a l’inici d’una nova temporada a la Segona Divisió. Els granes ja han disputat quatre partits de preparació, amb dues victòries davant la Pobla i l’Ascó, un empat davant el Saragossa i una derrota contra el Villarreal, i encara ara dues setmanes més plegades d’amistosos abans de l’inici de la competició el 21 d’agost davant el Lugo al Nou Estadi.

Aquest mateix dilluns l’equip ha marxat a Olot, on realitzarà el segon “stage” d’estiu i on s’enfrontarà aquest dimecres al mateix Olot al Municipal i el dissabte al Girona, a Montilivi. Les entrades i sortides de jugadors a l’equip no han cessat i aquest dilluns s’ha confirmat l’adéu d’Aburjania, que es desvincularà del Nàstic després d’una temporada on el georgià es va convertir en una peça fonamental de l’equip, per fitxar pel Sevilla.

Si bé Aburjania ja no s’ha desplaçat a Olot, el que sí ho ha fet ha estat Albert Lopo, exjugador d’equips com l’Espanyol, el Deportivo de la Coruña, que estarà a prova sota les ordres de Vicente Moreno.

 

PUBLICITAT