Luismi: “Jo espero 11.000 persones al Nou Estadi”

15742080754_781cd30006_z

PUBLICITAT

Fins el moment les millors entrades de la temporada al Nou Estadi s’han viscut contra el Reus, el Lleida i el Mallorca B. El derbi el van presenciar 10.737 persones, contra el Lleida hi havia 7.571 aficionats i davant el filial mallorquí ara fa uns dies 7.327. La plantilla espera viure diumenge contra l’Huracán la millor assistència, amb el campionat de lliga en joc.

Luismi Gracia és un dels jugadors que més clarament s’han expressat en aquest sentit. Si fins ara s’han viscut les entrades que s’han viscut, espera que diumenge el Nou Estadi torni a presentar el millor aspecte.


El mig-campista del Nàstic ja té al cap el partit contra l’Huracán i comença a dibuixar com hauria d’anar. Si algú té molt a guanyar és l’equip de Vicente Moreno i ha de saber jugar amb les necessitats del conjunt valencià.

 

Luismi, que va ser el convidat al Partit de Tornada a la Sala el Cau, encara reflexionava sobra la derrota a Elda. La plantilla va quedar tocada i el retorn a Tarragona va ser dur. Creu que aquesta ambició que mostra el club per estar dalt és necessària i bona.

 

El jugador nascut a Cáceres ha pujat a Segona A amb el Lugo i l’Alavés i ara vol repetir amb el Nàstic. La temporada passada va jugar precisament a l’Huracán, però no va poder disputar la promoció d’ascens. Luismi exposava perquè l’entitat valenciana ha jugat dues promocions d’ascens en les últimes tres temporades.

 

El programa sencer amb Luismi Gracia es pot escoltar a la web de Ràdio Ciutat de Tarragona o amb l’aplicació per dispositius mòbils.

PUBLICITAT