Luismi: “M’he adaptat molt bé, però encara puc oferir molt més a l’equip”

32362295066_65212f1a7e_z

PUBLICITAT

Penúltim dia de la setmana pel Nàstic de Tarragona, abans que posi rumb aquest divendres cap a Lugo per disputar el primer partit de la segona volta a l’Anxo Carro. El balanç dels granes en la primera volta és per oblidar, l’equip és ara mateix últim classificat amb 18 punts, després de guanyar només tres partits, empatar-ne nou i perdre’n també nou.

A més, l’equip és un dels menys golejadors de la lliga, el tercer, i està entre els cinc més golejats. Tot preveu que la segona volta pot ser molt millor per uns granes que no volen tocar fons encara. Abans que Juan Merino parli aquest divendres en la prèvia del partit, qui ho ha fet aquest dijous ha estat el nou jugador cedit pel Valladolid, Luismi, que ja s’ha estrenat amb el Nàstic amb un gol, el primer de la seva carrera esportiva, que va celebrar amb molta ràbia.

Luismi ha valorat la seva entrada a l’equip, on ha protagonitzat una ràpida adaptació a la plantilla i al joc de Merino. L’ex del Valladolid pensa ja en Lugo, on l’equip torna a jugar una final. Sobre les expulsions i l’últim capítol amb Uche, Luismi ha comentat que el vestidor ja sap que aquests entrebancs no poden tornar a succeir. Juan Merino no podrà comptar pel partit amb Uche i Juan Delgado sancionats, Madinda i Djetei, a la Copa Àfrica i Molina lesionat, recuperarà això sí, a Manu Barreiro a la davantera.

PUBLICITAT