Luismi: “No tinc cap dubte que entre tots sortirem d’aquesta situació”

31728524270_f86982536d_z

PUBLICITAT

Empat amarg, però bones sensacions, i el que és el més important, esperança. El Nàstic de Tarragona de Juan Merino va empatar davant el Tenerife al Nou Estadi, en un partit on va merèixer molt més, on va mostrar les seves noves armes i, sobretot, actitud i esforç.

Una errada a pilota atura i una canyellera van evitar que el Nàstic pogués sumar els tres primers punts del 2017, que hauran d’esperar al pròxim dissabte a Murcia, on a l’equip només li val guanyar. Merino va revolucionar l’onze amb mles quatre noves incorporacions, Luismi, Emana, Barreiro i Perone, els quatre van complir amb escreix, llàstima de l’expulsió del davanter ex de l’Alavés per una canyellera, si no al seu debut només li hauria faltat el gol que va tenir a prop. Perone va complir i Emana, encara a mig gas, té molt de marge de millora.

El que va sorprendre gratament va ser Luismi, el migcampista va mostrar tot el seu potencial lluitant cada pilota i sense complicar-se la vida, assistint i desgastant-se en cada jugada. Ell mateix ha parlat sobre les mancances de l’equip i els punts a millorar a partir d’ara. Luismi creu que amb el joc mostrat diumenge, l’equip acabarà sortint de la situació on es troba. Qui també va sorprendre va ser José Carlos. Tot i entrar de revulsiu i amb l’equip amb nou jugadores, l’extrem andalús va marcar el seu primer gol en lliga amb el Nàstic, un gol que va donar, fos com fos, un puntet als granes. L’ha descrit el mateix José Carlos.

José Carlos ha assegurat que és aviat per treure conclusions de la revolució que ha patit la plantilla i que s’ha de seguir en aquesta línia de treball. L’equip torna a exercitar-se aquest dimarts per seguir preparant el següent xoc contra l’UCAM Murcia, on de nou els tres punts seran més que vitals. A banda, la resta del grup que no va jugar aquest diumenge, s’ha enfrontat contra el Kiel alemany al Complex Esportiu de Salou, en un partit d’entrenament.

PUBLICITAT