Luismi reconeix deures de la primera volta

15742080754_781cd30006_z

PUBLICITAT

Més enllà del repte de mantenir la distància amb el segon classificat o ampliar-la per ser campió de lliga, el Nàstic té en aquest tram del campionat un altre: millorar els números de la primera volta.

Els partits contra Cornellà, Espanyol B, Saragossa B i Mallorca B van fer encadenar a l’equip de Vicente Moreno només tres punts de dotze possibles, en el que ha estat la pitjor ratxa de la temporada. De fet, el Cornellà és l’únic equip fins el moment que li ha pres punts al Nàstic en els dos partits de lliga. El mig-campista Luismi reconeix que aquesta ratxa negativa de la primera volta és un estímul.

 

A més, els filials són els equips que més li han marcat al Nàstic: entre Mestalla, Espanyol B, Saragossa B, Mallorca B i Vila-real B li han fet nou gols dels 19 que ha encaixat l’equip, gairebé la meitat. Només l’Elx Il•licità no li ha marcat.

L’Espanyol B arriba a Tarragona sense els sancionat Ángel Martínez i Rober ni Rubén Duarte que està amb la selecció espanyol sub-21. El filial blanc-i-blau està ja a nou punts de la promoció d’ascens i sembla que s’han allunyat les seves opcions d’entrar entre els quatre primers. Tot plegat després d’encadenar quatre partits sense guanyar. Luismi, però, no se’n refia.


Luismi, per cert, ja està preparat per reaparèixer un cop superada la seva lesió al genoll que el va obligar, fins i tot, a passar pel quiròfan. Va jugar l’últim partit a Badalona a finals de gener i se n’ha perdut vuit. Està amb ganes de tornar.

 

L’actualitat del Nàstic la pots escoltar cada dia a Ràdio Ciutat de Tarragona mitjançant la pàgina web rctgn.cat i l’aplicació per dispositius mòbils.

PUBLICITAT