Manolo Reina: “La nostra mentalitat ha de ser anar poc a poc i assolir els 50 punts”

b12beb57-82b3-499c-af9e-d2a7a4f21066

PUBLICITAT

El Nàstic vol superar aquest diumenge a Montilivi contra el Girona la millor ratxa de la temporada, que a dia d’avui està en els 7 punts de 9 possibles.

Els granes han tingut dos ocasions més per superar-ho, la primera en l’inici de lliga, després de l’empat contra l’Albacete i les victòries contra el Tenerife i el Girona, i la segona després de les victòries contra el Llagostera i el Mirandés i l’empat contra l’Almería, tot i això, el Nàstic ha perdut el següent partit en les dos ocasions.

Aquesta vegada, després de les victòries contra l’Alabés i el Tenerife i l’empat contra l’Albacete, els granes tenen l’oportunitat contra el Girona de sumar 10 punts dels 12 possibles.

Així ha valorat Manolo Reina l’enfrontament d’aquest diumenge contra el Girona. Manolo Reina també ha recalcat la importància que tindrà el paper de l’afició a Girona.

Sobre el bon moment del Nàstic, Manolo Reina ha destacat que l’equip porta sent regular durant tota la temporada i ha insistit en la necessitat d’assolir, abans de parlar d’altres objectius, els 50 punts.   El porter malagueny del Nàstic també ha remarcat de la dificultat de guanyar en aquesta segona volta, on els equips van més necessitats per sumar punts.

La presidenta de la Federació de Penyes, Dolors Vargas, ha manifestat que de moment s’han venut al voltant de 370 entrades, però que no descarta que a última hora s’incrementin les ventes i s’arribi a les 500 o es pugui inclús superar aquesta xifra.

PUBLICITAT