Marc-Filgueira: èpoques diferents per un mateix final

16408649917_853897bda2_z

PUBLICITAT

Passat i present del Nàstic van compartir tertúlia aquesta setmana al Partit de Tornada: Jordi Filgueira i Marc Martínez. El primer va aconseguir l’ascens a Segona A la temporada 78-79 i el segon vol imitar enguany a aquell equip. Les comparacions són inevitables.

Filgueira va jugar set temporades al Nàstic en dues etapes i després de pujar a Segona A va ser traspassat al Málaga. Quan veu l’actual Nàstic recorda detalls del seu equip que va pujar de categoria. Aleshores va ser en una lliga regular després de quedar segon gràcies a una victòria final a Zafra.

 

Filgueira recorda que el tram final de la lliga els jugadors comencen a notar la pressió de la situació i l’ansietat per pujar. Tot i que reconeix que cada jugador ho assumia d’una manera diferent.

 

A Marc Martínez li qüestionàvem sobre aquesta pressió i reconeixia que a l’actual Nàstic la pressió no ve d’ara, en aquest tram de la lliga, sinó que arrenca el dia 1 quan es marca l’objectiu de l’ascens.

 

Aquests últims dies s’està parlant molt de la gestió dels partits i la manera de jugar. Els últims tres partits al Nou Estadi s’han guanyat 1 a 0 amb la sensació que l’equip donava la pilota al rival. Marc creu que té molt de mèrit saber madurar els partits com ho fa el Nàstic i Filgueira trobava similituds amb l’Atletico de Madrid que va guanyar la lliga de Primera la temporada passada.

 

El nivell d’autoexigència del grup és elevat i prova d’això és la confessió que feia Marc del post partit contra l’Espanyol B.

 

L’actualitat del Nàstic la pots escoltar cada dia a Ràdio Ciutat de Tarragona mitjançant la pàgina web rctgn.cat i l’aplicació per dispositius mòbils.

PUBLICITAT