Marcelo Djaló sobre el Nàstic: “Espero un equip amb ímpetu que vindrà a guanyar”

662x372c_09200003_mg_3310-copia

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona encara la recta final de la setmana amb l’entrenament que realitzarà aquest dimecres a la tarda, després que completés aquest dimarts una doble sessió. L’equip es prepara per encara amb bon peu la segona volta, on els de Juan Merino volen començar sumant els tres punts en el pròxim partit.

32 punts són l’objectiu en aquesta segona meitat de lliga, tot i que després podran ser menys o més, però és la xifra per poder aconseguir els coneguts 50 punts de la salvació al finalitzar la lliga.

Els tres punts en la pròxima jornada passaran per Lugo, a l’Anxo Carro, on els granes es retrobaran amb un equip gallec que ha completat una bona primera volta però que han defallit en el tram final d’aquesta. Tot i això, encara es mantenen sisens i en zones de playoff. A Lugo, el Nàstic es retrobarà amb Jordi Calavera, qui la temporada passada encara militava al club grana i que aquesta s’està convertint en un dels laterals revelació de la lliga. I també amb Luis César, a qui no li cal carta de presentació i que està convertint al Lugo com un dels equips més temuts d’aquesta lliga.

El central Djalo, del Lugo, ha parlat en roda de premsa aquesta setmana sobre el partit i està convençut que el Nàstic posarà les coses difícils al seu equip. Per part del Nàstic també ha valorat aquesta setmana els nous fitxatges Ike Uche, després de demanar perdó per l’acció del passat dissabte a Múrcia, on l’equip es va quedar amb 10 jugadors després de l’expulsió del nigerià per una puntada estúpida a destemps. Així ha demanat perdó Uche a l’afició.

Uche resta a l’espera de la sanció que li pugui imposar el Comitè de Competició en el terreny esportiu, que podria ser de més d’un partit, a banda el club en règim intern, també imposarà a Uche una sanció econòmica. Pel partit a l’Anxo Carro, Juan Merino no podrà comptar amb el mateix nigerià, ni amb Juan Delgado, ni Bouzón per sanció. Tampoc amb Xavi Molina per lesió. Sí que ho podrà fer ja amb Manu Barreiro.

FOTO: CD LUGO

PUBLICITAT