Màxima intensitat fins l’últim dia

15873844671_2566cbb519_z

PUBLICITAT

Les temporades que el Nàstic ha jugat la promoció d’ascens ha assolit els llocs d’honor a l’últim instant. La temporada passada va ser a l’última jornada, igual que en els anys dels ascensos amb Jordi Vinyals i Josep Maria Nogués. Només en els dos play-offs de Jordi Gonzalvo la classificació per la fase final va arribar alguna jornada abans d’acabar la lliga regular.

Aquesta situació no preocupa a l’actual equip que assegura que no hi haurà cap baixada de ritme o intensitat. El davant Gorka Azkorra reconeixia que la plantilla està molt conscienciada i lluitarà fins l’últim segon, encara que, per exemple, el campionat de lliga se solucioni a dues o tres jornades del final.

 

Qui més qui menys, però, ja comença a especular amb un possible rival en l’eliminatòria de campions per l’ascens a Segona A. Ara, els primers dels altres grups són Oviedo, Huesca i Cádiz. Azkorra defuig de buscar rivals idonis en aquests moments.

 

Gorka Azkorra, que va ser el convidat del programa Partit de Tornada que podeu escoltar a la web o l’aplicació mòbil de Ràdio Ciutat de Tarragona,  ha jugat 20 partits de lliga, quatre d’ells de titular i ha fet un gol a la primera volta al Nou Estadi contra el Saragossa. L’estil del Nàstic no afavoreix massa perquè els davanters tinguin opcions clares de remat sinó que fan un altre tipus de feina. Azkorra reconeix que li agradaria tenir més opcions de marcar però destaca altres virtuts.

 

Recordeu que el bar Petit Tarraco organitza el desplaçament per acompanyar a l’equip a Elda. La sortida és el  mateix diumenge a les 10.30h. El preu és de 22 euros i inclou el viatge, l’entrada al partit, esmorzar i berenar. Les inscripcions es poden fer al mateix bar al carrer Baró de les Quatre Torres de 10h. a 13h. i de 19h. a 22h.

PUBLICITAT