MERCAT GRANA: El Nàstic tanca un estiu transitat amb 13 altes i 17 baixes

CrLEHLSWgAAsULw

PUBLICITAT

Despatxos que treuen fum, contractes per firmar, trucades, jugadors que van i venen. El Nàstic de Tarragona ha posat punt final a un dels mercats d’estiu més exòtics de la historia del club grana i segurament el més transitat. El club ha donat la benvinguda des del final de la temporada a 13 jugadors i se n’ha acomiadat de 17, sis d’ells que han marxat cedits a diferents equips.

Respecte a l’any passat el Nàstic ja no compta amb Pablo Marí, fitxat pel Manchester City i que milita cedit a les files del Girona, amb Xisco Campos i Rayco, a la Ponferradina, amb Jordi Calavera al Lugo cedit de l’Eibar, amb Emaná al Japó, amb Aníbal a l’Índia, Marcos a Xina, Palanca a Polònia i Xisco Muñoz que s’ha incorporat a l’staff tècnic.

A banda d’aquests, Ondoa, Carlos García, Nacho Pérez, Fali, Varo i Moussa, també han marxat de l’entitat, aquests però cedits per intentar sumar minuts i créixer com a futbolistes. Els únics jugadors que han aportat ingressos a les arques granes han estat Naranjo i Aburjania, amb 1,5 i 1,8 milions respectivament, que han beneficiat a l’entitat per eixugar el deute de 5 milions que encara arrossegaven.

Si bé aquestes han estat les 17 sortides, l’equip també s’ha reforçat amb 13 jugadors, quasi un d’una nacionalitat diferent, i la gran majoria han arribat lliures. Així doncs aquestes són les 13 cares noves, contant a Madinda, del qual el club ha extret una altra cessió després de la primera.

PUBLICITAT