Miguel Ángel Cordero: “Hauríem d’haver aprofitat la superioritat que vam tenir contra l’Alcorcón”

img_2343

PUBLICITAT

La derrota contra l’Alcorcón al Municipal Santo Domingo va coure a un Nàstic que encara no sap el que és guanyar a la Lliga. La nota positiva de l’equip grana és que el joc que va demostrar aquest passat diumenge, sobretot a la primera part, era el que l’equip de Vicente Moreno ens té acostumats, el que ens va portar la temporada passada a aconseguir registres espectaculars.

Sobre la primera derrota ha parlat Miguel Angel Cordero, que ha analitzat les bones sensacions que van deixar els granes. Cordero també ha lamentat que l’equip no hagués aprofitat les ocasions que van tenir i la seva superioritat. Més enllà del partit d’aquest passat diumenge, el Nàstic prepara ja el segon desplaçament consecutiu a Sòria, una vegada més contra el Numancia.

Cordero ha parlat d’un equip i un camp complicat, que tindrà ganes de redimir-se de la derrota a la copa. Miguel Ángel Cordero també ha comentat la seva evolució a l’equip després de diverses aparicions, sobretot, després d’haver sumat els 90 minuts sencers davant l’Alcorcón.

PUBLICITAT