Miguel Palanca: “Un dels punts més forts de l’equip és l’ambició”

f1a61c3e-c20b-4400-b193-cd2ae037be24

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona s’enfronta aquest dissabte al Nou Estadi a un rival directe. L’Elx, vuité classificat i empatant a 38 punts amb el conjunt grana, intentarà treure de nou tres punts davant l’equip de Vicente Moreno, ja que en la primera volta l’equip de Rubén Baraja es va imposar per 1-0 al Martínez Valero.

Un dels contratemps sensibles per l’Elx serà la baixa de Sergio León per sanció, que impedirà que el màxim golejador de la categoria estigui al Nou Estadi. Un dels jugadors granes amb passat a les files de l’Elx és Miguel Palanca que ha volgut parlar sobre el seu exequip, destacant que tot i que és un equip especial per ell, el dissabte els sentiments es deixaran de banda.

Palanca ha reconegut que tot i que Sergio León no podrà disputar el partit, l’Elx compta amb jugadors de sobres per suplir la seva baixa.

Miguel Palanca també ha volgut valorar les males sensacions sobre el joc de l’equip en aquests últims partits, reconeixent que tot i això, l’equip està traient punts i continua a la zona alta de la classificació. Altres dels motius que ha remarcat Palanca són el fet que els rivals ja coneguin una mica més al Nàstic en aquesta segona volta i la incorporació de nous jugadors a la plantilla.

Palanca ha assegurat que l’equip té ganes de refer-se de la mala imatge mostrada en els dos últims partits en el qual l’equip ha jugat amb superioritat, però ha manifestat que mai els hi ha faltat falta d’ambició.

Sobre l’objectiu del Nàstic aquesta temporada, Palanca té clar que és la permanència, això sí, sense descartar res. Un Miguel Palanca que ha jugat 14 partits aquesta temporada, 10 de titular i 4 com a suplent.

Foto: Cedida

PUBLICITAT