Molina: “Volem fer història”

16090366658_0d0e876d24_z

PUBLICITAT

Si el Nàstic manté el ritme actual de punts té tots els números per convertir-se en el millor Nàstic de la història a Segona B. La puntuació a superar són els 75 de la temporada 96-97. El mig-campista Xavi Molina té clar que volen aconseguir-ho.

Només dues temporades a Segona B el Nàstic ha fet un mínim de 70 punts. La 96-97 amb Jordi Gonzalvo, quan va jugar el play-off d’ascens contra Numancia, Recreativo i Manchego, en va fer 75. És l’actual rècord, però va acabar sense ascens. La 78-79, quan la lliga era de 2 punts, en va fer 70 justos si convertim la puntuació a tres per victòria i va aconseguir l’ascens. Xavi Molina ho té clar.

 

Xavi Molina ha tret el seu esperit crític. Tot i que valora tot el que està fent el grup, creu que hi ha coses millorables encara en aquest tram final del campionat. Per exemple, el joc.

 

També s’ha referit a la defensa de tres que va ensenyar l’equip a La Romareda. Estan còmodes, però també es poden fer les coses millor.

 

Sobre el rivals, creu que l’Huracán lluitarà gairebé fins l’última jornada, però assegura que més que mirar el Nàstic a l’Huracán, ha de ser l’Huracán que miri al Nàstic, perquè si l’equip continua en la línia actual no aguantaran el ritme.

 

Molina ha confessat que en la intimitat gairebé tots els jugadors a casa seva fan números. Al vestidor els volen evitar, però també miren la classificació i juguen amb els resultats. Si el Nàstic guanya els tres partits al Nou Estadi gairebé s’assegura el campionat al 99%. Això ho sabeu, Xavi?

 

Xavi Molina, per cert, ha deixat de ser el jugador número 12. En vuit dels últims nou partits que ha jugat ha estat titular i n’acumula 22 en la lliga, 17 d’ells titular.

PUBLICITAT