Molt a guanyar i poc a perdre al camp de l’Hércules

Gràcies a la bona situació del Nàstic a la classificació, el partit de diumenge al camp de l’Hércules és d’aquells on hi ha molt a guanyar i poc a perdre. És evident que ningú vol perdre i una victòria allunya a un rival directe a vuit punts, però una derrota mantindria a l’equip líder, com a molt, empatat amb l’Huracán en cas que guanyi al Lleida.

PUBLICITAT

És evident que el Nàstic no vol deixar escapar l’oportunitat de deixar tocat a un rival directe a la classificació però encara el partit amb certa tranquil·litat. El president del club, Josep Maria Andreu, feia una anàlisi exhaustiva dels tres possibles resultats al Rico Pérez.

 

Andreu, a més, creu que les baixes del Nàstic no seran cap condicionant. Està convençut que la plantilla és àmplia i qui entri a l’onze inicial o tingui minuts ho farà igual de bé que els jugadors que no poden estar per lesió o sanció. Confiança absoluta.

 

El Nàstic es trobarà amb un rival amb l’orgull ferit. L’Hércules ve de guanyar 0-2 al camp de l’Elx Il·licità en el debut del nou entrenador, Manolo Herrero, ex jugador del Nàstic, precisament. Però al Rico Pérez està tenint molt problemes. No guanya com a local des del 16 de novembre (2-0 al Lleida) i ha encadenat 4 empats i una derrota consecutivament. Hi ha ànsia per guanyar de local tal com explica el defensa Atienza.

 

El consell d’administració de l’Hércules ha iniciat una campanya perquè la gent acompanyi el seu equip: samarreta i entrada per 30 euros i 2×1 en entrades per abonats en un intent d’aconseguir una bona afluència d’espectadors al Rico Pérez.

PUBLICITAT