Mossa, absent per molèsties en la sessió matinal

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona inicia la setmana d’entrenaments aquest dimarts amb la mirada posada al partit contra el Numancia d’aquest dissabte a les sis de la tarda al Nou Estadi, un altre final pel conjunt de Juan Merino. Els granes no poden deixar escapar més oportunitats, si no volen complicar-se i quedar-se sense opcions abans d’hora.

L’estimació és que l’equip necessita sumar 27 punts en els 17 partits que resten de lliga, 8 o 9 victòries que passen per fer-se forts a casa i aconseguir-les al Nou Estadi. De moment l’equip ja va desaprofitar els partits davant el Huesca i l’Alcorcón, però no vol desaprofitar la del Numancia, un rival que arribarà en estat de gràcia després de sumar tres triomfs consecutius.

El club sap de la importància de la situació i torna a llançar una crida als socis amb una doble promoció, en el cas dels socis, la possibilitat de retirar entrades de la seva zona on estan abonats al preu de 5 € cadascuna, amb un màxim de 4 entrades. A banda i com ja és habitual, els socis i aficionats també podran aprofitar la promoció de la Hummel Store, on podran obtenir una entrada de Gol o Preferent comprant un article preu superior als 10 €.

Més enllà de la voluntat d’omplir el camp aquest cap de setmana, per superar la xifra dels 5.000, aquest dimarts l’equip ha entrenat amb la sorpresa de l’absència de Mossa en l’entrenament, que per molèsties no ha saltat al verd del camp annex. S’espera que el lateral valencià es pugui reincorporar aquest dimecres. A banda, qui ha parlat ha estat Cristian Lobato, que tornava a la titularitat en el partit contra l’Alcorcón després de la seva lesió i molèsties.

El jugador ha comentat què li va semblar actuar com a carrilet dret, a causa de la baixa de Gerard Valentín, i ha destacat que va jugar al Barça B, fins i tot, de lateral esquerre. Lobato també ha volgut analitzar la situació de l’equip, on creu que li pesa la falta de confiança. Veurem si Merino el torna a utilitzar o no en aquesta posició, el que té clar que els granes sortiran a menjar-se el Numancia aquest dissabte. Radiografia de moment doncs, amb Gerard Valentín, Stephane Emana i Mossa entrenant al marge i recuperant-se de molèsties. Bouzón tornarà a estar disponible després d’haver complert sanció.

PUBLICITAT