Mossa: “És difícil trobar un grup tan sencer i implicat en aquesta situació”

PUBLICITAT

Segona sessió setmanal del Nàstic de Tarragona a l’Annex i al Nou Estadi, per seguir preparant la visita del conjunt de Jagoba Arrasate, el Numancia, un equip amb clara línia ascendent després de sumar tres victòries consecutives. Mossa s’ha reincorporat als entrenaments grupals després d’absentar-se aquest dimarts per molèsties i no perilla la seva participació en el partit contra els sorians.

Gerard Valentin i Stephane Emana continuen recuperant-se dels seus problemes físics, tot i que al camerunès exhaurirà per tornar a entrar a la convocatòria de Merino, on va sorprendre com a titular deixant a la banqueta a Barreiro i desbancant a Uche i a Alex López. Qui ha parlat aquest dimecres per valorar l’enfrontament contra el Numancia ha estat Mossa, que ha destacat el que hauria de fer el Nàstic per guanyar. Mossa també ha assegurat que a l’equip encara li manca tranquil·litat, cosa ben normal donada la situació que travessen els de Merino.

El lateral valencià del Nàstic però, ha afegit però que no ha vist a cap equip tan implicat i sencer com ho estan ells. Finalment, Mossa ha analitzat el rival, el Numancia, un equip que lluita ara per colar-se en zones de playoff. A banda, un altre dels temes recurrents de la setmana ha estat el de la seguretat de l’estadi, que s’ha qüestionat aquesta setmana després de petits incidents en les entrades al camp en el partit contra l’Alcorcón.

El president Josep Maria Andreu ja ha deixat clar que l’empresa Barna Porters tindrà una final també aquest cap de setmana, on espera que no succeeixi cap problema amb els aficionats ni cap nova queixa. Jordi Ruiz, gerent i responsable de l’Àrea Social del club, ho ha comentat en declaracions a la Cadena Ser, on espera que aquesta empresa, que sempre ha actuat correctament, no posi les coses difícils als socis del club, els quals assegura que han de rebre un tracte excepcional, sempre mantenint el criteri de seguretat. Recta final de setmana aquest dijous, on l’equip encararà la preparació d’una nova final, de 17 que en queden, on els granes s’han de posar entre cella i cella les nou victòries i l’objectiu d’assolir els 50 punts.

PUBLICITAT