Mossa: “Defensivament som un dels equips més contundents”

8532d4df-c5bb-4a11-bfe4-3c1551b7bc78

PUBLICITAT

Tot i que el Nàstic va perdre l’oportunitat a Montilivi de sumar 10 punts de 12 possibles, els granes acumulen ja quatre partits sense perdre, havent aconseguit dues victòries i dos empats.

Contra l’Elx, l’equip de Vicente Moreno té l’oportunitat d’acumular cinc partits seguits sense perdre, o sent més ambiciosos, d’aconseguir una nova victòria i sumar 11 punts dels últims 15 que ha jugat l’equip, una dada molt positiva que el situaria amb 41 punts a la classificació, només a 9 punts de l’objectiu dels hipotètics 50 de la salvació.

Sobre l’enfrontament d’aquest dissabte ha volgut parlar Mossa, que ha assegurat que serà un partit complicat, però que el factor de jugar a casa amb l’afició, serà de nou, clau.

Sobre el nivell d’exigència constant al que està exposat el conjunt de Vicente Moreno també s’ha manifestat el lateral valencià, qui ha volgut remarcar que els mateixos jugadors són ambiciosos però que cal tocar els peus a terra. Mossa ha insistit en el fet que tot i que l’equip està il·lusionat, no serveix de res mirar més enllà del partit a partit.

Mossa també ha comentat que tot i que les sensacions sobre el joc del Nàstic no hagin estat les millors en els últims partits, l’equip grana està en la millor ratxa de la temporada.

Un dels aspectes que es qüestionen del joc dels granes, és la defensa, Mossa ha comentat que probablement l’equip és un dels més contundents defensivament. Un Nàstic que ha rebut un total de 25 gols, 11 d’ells al Nou Estadi i 14 lluny de Tarragona.

PUBLICITAT