Mossa: “La Romareda és un camp on hem gaudit amb el Nàstic i això ens dóna un plus”

PUBLICITAT

La paciència és una de les qualitats més preuades en el món del futbol, i sobretot, en aquesta Segona Divisió. Aquesta temporada hi ha hagut fins a 11 canvis d’entrenador, i en molts equips, fins a dues cessions en massa poc marge de temps. Nerviosisme, projectes poc clars i molta exigència, amb Merino, i sobretot amb l’arribada dels reforços del mercat d’hivern, el Nàstic de Tarragona ha sabut tocar la tecla del bon camí, consolidar-se defensivament i mostrar el potencial que tenia l’equip, aquell que ens va encisar la temporada passada.

Aquest dimecres, la segona sessió de la setmana per preparar el partit contra el Saragossa a La Romareda, també a la corda fluixa, ha deixat la no imatge de Tejera, Luismi, Madinda, Perone i Stephane Emana, que no se’ls ha vist entrenant amb el grup en la sessió a l’Annex del Nou Estadi. La resta sí, entrenament amb molta intensitat i cares de concentració per la importància d’un partit que pot situar momentàniament a l’equip, en zones de permanència. Mossa ha parlat després de l’entrenament sobre la mala situació que està sent capaç de remuntar l’equip, ara amb dues victòries, una derrota i quatre empats des de l’arribada del tècnic andalús.

El lateral valencià del Nàstic ha remarcat que l’equip es troba ara més a prop que mai de la salvació i que la línia a seguir és la mostrada fins ara. Mossa ha descrit el partit d’aquest diumenge a La Romareda, on l’any passat els granes van assaltar el fortí aragonès. La situació però, aquesta temporada és ben diferent, amb els dos equips immersos en evitar les zones de descens. El lateral ha assegurat que les seves sensacions en aquell camp són bones, on sempre, ha aconseguit guanyar. El Nàstic es retrobarà amb Saja al feu aragonès, i Mossa ha bromejat que li intentaran marcar un gol. Dijous nou entrenament pels granes, i una curiositat, el conjunt de Raül Agné ha començat a entrenar i a preparar el partit aquest dimecres, després de tenir dos dies de festa.

PUBLICITAT